afbouw logo

Aanvraag voor Eindejaarsuitkering bij arbeidsongeschiktheid [ONGELDIG] WAO/WIA


Fout!

Validatie mislukt!

Succes!

done

Onvoldoende zoekcriteria

U kunt een aanvraag indienen van 1 november van het betreffende jaar tot 31 maart van het jaar daaropvolgend.

Gegevens

Deelnemer


Vul in : BTER registratienummer (10 cijfers)
Vul in : Burgerservicenummer (9 cijfers)
today
Vul hier de ingangsdatum van de WAO-uitkering of WIA-uitkering in. Is deze datum na 31 december 2015, dan komt u niet in aanmerking voor de eindejaarsuitkering. U hoeft dan niets in te sturen.
today
Als uw WAO-uitkering of WIA-uitkering in de loop van het kalenderjaar is beëindigd, vul dan de einddatum in
Toevoegen

Bijlagen


Vink de bewijsstukken aan die u hieronder als bijlage bij de aanvraag heeft toegevoegd

Kies bestand(en) om als bijlage bij de aanvraag toe te voegen. Toegestane formaten: PDF, PDFA, JPG, GIF, PNG, TIF, PostScript.

Toelichting

Formulier


* Deze velden zijn verplicht.

Aanvrager verklaart de gegevens naar waarheid te hebben ingevuld.

LET OP: Als aan u een uitkering wordt toegekend wordt deze gestort op het IBAN-rekeningnummer dat bekend is in onze administratie. Als er tussentijds niets is gewijzigd wordt de uitkering op hetzelfde IBAN-rekeningnummer overgemaakt als vorig jaar. Wilt u uw IBAN-rekeningnummer wijzigen? Stuur dan bij uw aanvraag een verzoek tot rekeningnummerwijziging of stuur ons een e-mail. IBAN-rekeningnummers kunnen niet telefonisch worden doorgegeven.

O&O-fonds Afbouw verwerkt uw persoonsgegevens. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. In onze privacyverklaring leest u welke gegevens wij van u verwerken en waarvoor wij ze gebruiken. Deze privacyverklaring kunt u bij ons opvragen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft
Stuur een e-mail naar administratie@bter-afbouw.nl. Of bel ons op 020-583 41 91. U bereikt ons op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag!